Barion Pixel
Outlet

Ügyfélszolgálat (10-18 óráig)
+36 30 858 7400

Kismama póló trendek 2022-ben


Kismamának lenni szuper dolog, viszont a nagy pocakhoz a megfelelő ruhát kiválasztani olykor kihívást jelent a hölgyek számára.  Ebben a blogcikkünkben most bemutatunk néhány igazán trendi, bájos, mosolyfakasztó kismama pólómintát, amikből te vagy akár a barátnőd is kedvére válogathat, ha éppen babát vár.

Kezdjük azzal, hogy mi a kismama pólók titka?

A kismama pólók a kialakításuk miatt annyira népszerűek, hiszen tökéletesen illeszkednek a kismama pocakjára. Ha megfelelő méretet választasz, biztos lehetsz benne, hogy nem fogja szorítani a hasad. A derékrésznél redőzött anyag pedig biztosítja, hogy még növekvő pocaknál is kényelmes lesz a kismama pólód.

Hogyan válaszd ki kedvenc kismama pólódat?

A kismama ruházat egyik fontos eleme, a kismama póló. Ez egy olyan női ruhadarab, amit mással nem igazán tudsz helyettesíteni, mivel a kényelmi szempontokat figyelembe véve a várandósság 9 hónapja alatt erre nagyon oda kell figyelned.

Az első trimeszterben még kényelmesen elférsz az addigi ruháidban, mivel még nem nőtt meg akkorára a pocakod. Ám a második trimeszterben már elérkezik az a fordulópont, amikor hirtelen növekedésnek indul a kisbabád ideiglenes lakóhelye.

Ekkor már gyorsan érezni fogod, hogy szükséged van kismama ruhákra, beleértve a kismama pólókat is, hogy igazán kényelmesek legyenek a hétköznapjaid.


Milyen egy divatos kismama póló?

A kismamáknak fontos, hogy a várandósság ideje alatt is divatosan nézzenek ki. Ha te is kismama vagy, akkor rengeteg féle kismama póló közül válogathatsz.

Vásárolhatsz például elegánsabb szetthez illő kismama pólót, sportos darabokat, vagy akár olyan kismama pólót is, melyet a munkahelyeden, illetve ünnepek alkalmával viselhetsz. 

Érdemes megemlíteni a kismama fotózásokat is, amikor sok ifjú anyuka visel trendi megkötős kismama pólót, aminek egy kis megkötője van a pocak felett és a mellrész alatt.

Azért kedvelik az ilyen kismama pólót a hölgyek, mert ez finoman kiemeli a pocakjukat, amire méltán lehetnek büszkék.

A 2in1 kismama pólók is közkedveltek, hiszen ezek a ruhadarabok kismama pólóként és szoptatós pólóként is funkcionálnak.  Ezeket nem csak a várandósság alatt tudod hordani, hanem akár később is, a szoptatáskor.

Reméljük, hogy tudtunk tippeket adni ahhoz, hogyan öltözködj a várandóságod alatt. Válassz te is bájos és trendi kismama pólómintáink közül a weboldalunkon!

Előző blogcikkünkhöz kattints ide: Hogyan tervezd meg egyedi pólódat?


2021-11-23 13:53:10

maximum


Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj!

Leveleinkben értesítünk akcióinkról, új termékeinkről és egyéb hasznos információkról.


Feliratkozom

Ajándék kupon a feliratkozásért!

Ha most feliratkozol hírlevelünkre ajándékba küldünk egy kuponkódot, amit bármelyik vásárlásodnál felhasználhatsz!

×