Barion Pixel
Outlet

Ügyfélszolgálat (10-18 óráig)
+36 30 858 7400

Hogyan tervezd meg egyedi pólódat?


Kezdjük egy kis pólótörténelemmel!

Tudtad-e, hogy a mai értelemben vett póló története valójában az első világháború környékére nyúlik vissza? Ekkor az amerikai katonák számára szükségessé vált a meleg európai nyári időszakra olyan alsóing készítése, amely kevésbé meleg, mint a korábban az amerikai hadseregben rendszeresített hosszú ujjú gyapjúing.

A wikipedia szerint ekkor vezették be – a francia hadseregnél látott mintára – a könnyű, egyszerű szabású, rövid ujjú pamutinget, amit Amerikában az 1920-as években is már T-shirtnek hívtak. A második világháborúban a szárazföldi csapatoknál és a tengerészetnél is ez volt a rendszeresített alsóing.

Mi az a pólótervező?

A pólótervező segítségével neked is lehetőséged nyílik arra, hogy megtervezd magadnak, vagy másoknak megálmodott, saját, egyedi pólódat. Erre kitűnő lehetőséget nyújt az Inciajandekgyar.hu webshop tervezőjének megoldása.

Szeretnéd tudni mégis, hogyan készítheted el egyedi pólódat online?

Ismerd meg TE is pólótervezőnket, melynek alkalmazásával igazán egyedivé válhatsz.  Álmodd meg és tervezd meg egyedi pólódat a pólótervező programunk segítségével, amely korlátlan szabadságot és kreativitást biztosít számodra.

Az Inciajandekgyar.hu weboldalán elérhető - legmodernebb technológiákkal rendelkező - pólótervezőnk kiváló választás, ha TE is egyedi ajándék pólót, illetve más egyedi terméket szeretnél szülinapra, vagy más jeles alkalomra.

Honlapunkon több ezer minta közül válogathatsz és akár saját felirattal is elláthatod női, gyerek, vagy férfi pólódat. A pólótervező felületünk kezelése roppant egyszerű, hiszen szisztematikus felépítésének köszönhetően bárki könnyen elboldogul rajta.

Mindössze 5 egyszerű lépés teljesítése szükséges ahhoz, hogy Neked is legyen egyedi mintával, vagy felirattal ellátott pólód.

Íme a pólótervező használata lépésről-lépésre:

1. lépés: válaszd ki a kedvenc termékedet.


2. lépés: válaszd ki a grafikát, amely a pólóra fog kerülni.


3. lépés: ha rendelkezel saját grafikával, akkor azt is feltöltheted.


4. lépés: tervezd meg azt a frappáns szöveget, amelyet megálmodtál az egyedi pólódra.


5. lépés: ebben a lépésben kiválaszthatod a kiegészítőt.


Nem tudod, hogy mit is ajándékozhatnál szeretteidnek, barátaidnak az ünnepekre? Lepd meg szeretteidet, barátaidat egy egyedi, fényképes pólóval!

Ne felejtsd el megtekinteni termék kínálatunkat, és elolvasni előző blogcikkünket: Legjobb ajándék ötletek karácsonyra.


2021-11-23 13:56:07

maximum


Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj!

Leveleinkben értesítünk akcióinkról, új termékeinkről és egyéb hasznos információkról.


Feliratkozom

Ajándék kupon a feliratkozásért!

Ha most feliratkozol hírlevelünkre ajándékba küldünk egy kuponkódot, amit bármelyik vásárlásodnál felhasználhatsz!

×