Kifutó termékek 50% kedvezménnyel! A részletekért kattints ide!

Expressz gyártás

Kérd rendelésed Expressz gyártással és szállítással, ha S.O.S szükséged lenne rá!

Mit is jelent ez?

Alap esetben a gyártást és a szállítást 4-8 munkanapon belül vállaljuk, de előfordulnak olyan esetek amikor ettől gyorsabban szükséged lenne az adott termékre, ilyenkor jön az Expressz gyártás és szállítás.

Amennyiben 12:00-ig leadod rendelésed mi azt a következő munkanap, de legkésőbb 24-48 órán belül már át is adjuk a futárszolgálatnak.

Ha személyes átvétellel szeretnéd átvenni a rendelésed akkor következő munkanap 12:00 után ezt megteheted, erről e-mailben értesítünk.

Egy példa erre:

Hétfőn rendelsz 11:00-kor egy terméket Expressz gyártással, Mi ezt legyártjuk és kedden át is adjuk a futárszolgálatnak 1 napos szállítással. Ez azt jelenti, hogy szerdán már kézbe is veheted a termékedet.

Viszont, ha hétfőn 12:30-kor rendeled meg a terméket Expressz gyártással, akkor ezt csak szerdán tudjuk átadni a futárszolgálatnak és csütörtökön veheted kézbe 1 napos szállítással.

Az expressz gyártás díja +1.000 Ft, ezt a rendelési folyamatban a szállítási módok kiválasztásánál fogod tudni kiválasztani.

Fontos megjegyzés:

Az INCI márka termékei esetében kérjük rendelés előtt egyeztess velünk. Ezen termékek esetében nem minden esetben tudjuk garantálni a 24-48 órán belüli feladást de azt igen, hogy a rendelésed előresorolásra kerül, így a lehető legrövidebb időn belül kézhez kapod a rendelésed. Ezért kérünk, hogy megjegyzésbe írd be mikorra kell a terméknek megérkeznie, ezzel segítve munkánkat.

Ezt az opciót maximum 3db termékre tudjuk vállalni!

A futárszolgálat esetleges csúszásáért felelősséget nem tudunk vállalni, de az esetek 99%-ban ilyen nem fordul elő.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj!

Leveleinkben értesítünk akcióinkról, új termékeinkről és egyéb hasznos információkról.


Feliratkozom

Ajándék kupon a feliratkozásért!

Ha most feliratkozol hírlevelünkre ajándékba küldünk egy kuponkódot, amit bármelyik vásárlásodnál felhasználhatsz!